Magazinul online "Merino Marrone" nu este doar un paradis pentru tricotat, ci și un loc minunat pentru cunoscătorii de îmbrăcăminte și accesorii realizate manual.

Avem un fir de tambur italian în Moldova din lână: Merinos, Alpaca, cașmir, Mohair, Angora. O gamă bogată de paletă de culori a celor compoziții naturale 100% și în diferite versiuni amestecate. Selectarea chic a LUREX, Sequins va inspira homen animală pentru a crea noi produse unice.

Oferim o gamă largă de fire producători italieni: Zegna Baruffa, Loro Piana, Lanecartate, Botto Poala, Cariaggi, Biagioli Modesto și altele.

Firele de pe conuri este subtilitatea, dar este un neobișnuit de durabil, rezistent la uzură și convenabil în muncă. Pentru tricotat manual, am tăiat firele în mai multe adăugiri. Firul de bază este unic în posibilitatea de a ajusta modelul, combinarea firelor de diferite culori și compoziții.

Realizăm livrări directe de bunuri din Italia, care au câștigat unul dintre locurile de lider ale industriei de modă.

Calitatea produsului inaltă, asortimentul actualizat în mod constant și prețurile accesibile vă așteaptă întotdeauna în magazinul nostru.