0
Comanda mea
Ro

Cashmere 100%

Filtru
Icoane
Preț, Lei
Selecționare:
după popularitate
după popularitate mai ieftin la inceput mai scump la inceput după denumire
Arătare:

Caşmir

Lâna de cașmir este un material de lux ușor, aerisit și moale. Calitățile magice, aparent incompatibile ale lânii de cașmir, frumusețea și atractivitatea ei au cucerit lumea.

Fibrele de cașmir Balti au o conductivitate termică scăzută, făcând firul surprinzător de cald. Durabil și durabil, cașmirul este mai subțire și mai moale decât mătasea. Se caracterizează prin proprietăți medicinale, nu alergice. Recomandat pentru copii.

Cașmirul se împarte în 3 tipuri: cașmir cardat, pieptănat și eco cașmir.

„Cașmirul cardat este un fir incredibil de moale, voluminos și ușor, care creează un efect de învăluire.” – Cariaggi

Firul cardat este definit în grosimi de până la 2000m/100g. Se deschide bine după OMC, acoperind distanța dintre rânduri cu puf. Prin urmare, costul produsului este mic. Îmbrăcămintea și accesoriile nu sunt recomandate a fi purtate sub îmbrăcămintea exterioară. Frecarea in exces contribuie la aparitia peletelor.

„Cașmirul pieptănat este un fir minunat de ușor și fin care creează un efect de a doua piele” - Cariaggi.

Firul pieptănat este fabricat din fibrele lungi ale stratului de bază al caprelor de cașmir, urmat de pieptănarea cu piepteni speciali. Prin urmare, după OMC nu există o deschidere mare a firului. Din acest motiv, costul produsului final crește. Cașmirul pieptănat este mai puțin predispus la rulare, își păstrează aspectul frumos mai mult timp.

Eco-cașmirul are mai multe definiții. Primul spune că acesta este un fir nevopsit în nuanțe naturale. În al doilea, că este un fir reciclat din puful rămas după pieptănare.

Produsele din cașmir nu se vor demoda niciodată, își vor încălzi și încânta proprietarul, subliniind rafinamentul gustului său.

Spre vârf